Minder fra Freeride DM i Tignes

Posted on Posted in Skier

Af: Louise Brünniche Lund, Foto: Louise Brünniche Lund


#Kvalifikation og Finale
Første Freeride DM. Det var status for de fleste af Shredsisters. Konkurrencen foregik på en udfordrende bjergside med masser af klipper og hård sne. Solen bagte og fregnerne poppede frem på tilskuernes kinder. Det var et tough ride – 8 vilde Shredsisters (Juliane Hansen, Marie Tværnø, Louise Forde, Emilie, Iben Nelson, Louise Hauberg, Kirstine, Rikke Olsen) gennemførte kvalifikationen. Pigerne blev bedømt på fart, kreativitet, teknik, linjevalg – og vi var enormt stolte af Rikke Olsen, der med et alternativt og teknisk svært run kom i Freeridefinalen.

DSC_0378
Glade piger efter gennemført kvalifikation i DM Freeride

#Drop it med Johanne Bang
Vi fik super sprød undervisning af to store navne, nemlig Lise Roulund og Johanne Bang. Sammen med de andre Freeride DM-deltagere blev jeg undervist af Johanne. Johanne præsenterede en menu af drops, høj fart og tips til freeridedisciplinen. Vi fløj ud over drops og legede med ukontrolleret fart. Jeg nød det. De andre piger nød det.

DSC_0074
Louise i momentet

#Sun and flying sisters
Når jeg tænker tilbage popper minder om burger i solen og masser af farvestrålende Kari Traa huer op. En følelse af frihed, der opstår, når man sammen med ligesindede tager på eventyr rundt i terrænet. Morgencrossainter. Samsurrium af skibaggrunde, Astrid havde arbejdet med for salomon ski i Canada og drømte om at designe ski. Iben viste film fra sin offpistetur i japan. Skipassion har mange former…

DSC_0016

DSC_0021