Sæsonafslutningsfest og Season Edit konkurrence 2016

Posted on Posted in Skier

Skiglæden og det gode selskab blev fejret, da ShredSisters holdte fest og awardshow – for både drenge og piger

Vinderne fra de tre kategorier i Season Edit konkurrencen 2016 fh. Marie Tvarnø, Astrid Kofoed Trudslev og Caroline Fischer
Tillykke til vinderne fra de tre kategorier i Season Edit konkurrencen 2016 – Bedste Video, Billede og Publikumsprisen. 
(tv) Marie Tvarnø, Astrid Kofoed Trudslev og Caroline Fischer

Udenfor vidner solens varme stråler om at vinteren er slut, men sidste lørdag, var omkring 30 ski piger samlet for at afslutte sæsonen med et brag af en fest og finde vinderne af ShredSisters Season Edit konkurrence 2016.

Der var store præmier på højkant, festlig stemning i baren og snakken gik lystigt omkring alle vinterens oplevelser.

Vinderne af ski, goggles, gavekort, sportstøj, ski slibning og pistacienødder er…

Der er ikke langt fra ide til virkelighed. I september oprettede Katrine Møller Jensen facebookgruppen ShredSisters. Den fik over 400 medlemmer på en måned. Nu har det udviklet sig til en ski klub, hvor de første 30 piger allerede denne vinter har været med på skiture til Åre og Tigne.

Inden awardshowets start fik formand Katrine Møller Jensen ordet.

“Tusind tak til alle som har været med til at løfte ShredSisters hertil. Jeg glæder mig til at se, hvad det kan blive til med alle jeres ideer. Lad os fejre dét og skiløbet – som vi alle sammen elsker” 

Mange piger havde sendt deres fedeste billede eller video fra sæsonen ind til ShredSisters Season Edit konkurrence.

En stor tak til Völk, Kari Traa, Ski & Fritid, Nautic Surf og Ski, Steep & Deep, Angel Flow og Nøddebazaren, for alle præmierne. Men også for opbakningen til vores nyopstartede klub.
En stor tak til Völk, Kari Traa, Ski & Fritid, Nautic Surf og Ski, Steep & Deep, Angel Flow og Nøddebazaren, for alle præmierne. Men også for opbakningen til vores nyopstartede klub.
Til at bedømme alle de flotte skud fra sneen var to skarpe dommere: Johanne Bangsgaard og Rasmus DJ - To af danmarks bedste skiløbere inden for hhv. freeride og freestyle.
Til at bedømme alle de flotte skud fra sneen var to skarpe dommere: Johanne Bangsgaard og Rasmus DJ – To af danmarks bedste skiløbere inden for hhv. freeride og freestyle.

 

Video

  1. plads – Marie Tvarnø
  2.  plads – Iben Nelson
  3. plads – Agnete Svidt, Kristine Hedegaard og Caroline Pedersen

Foto

  1. plads – Astrid Kofoed Trudslev
  2. plads – Amanda Friedel Jakobsen
  3. plads – Julie Terp

Tillykke!! Og tak for alle bidrag. Se alle videoer og fotos her:  https://www.facebook.com/ShredSisters.dk/photos?ref=page_internal

Ny sæson – Nye ideer

Festen satte punktum for en god første sæson for ShredSisters. Vi kan allerede nu afsløre at du kan komme med ShredSisters til Åre og DM i Freeride igen næste år!

Turene er blevet til takket være mange forskellige skiglade pigers ideer og frivillige engagement. Der er stadig plads til endnu flere gode ideer og frivillige. Alle ideer modtages med åbne arme.

Men sommeren bliver ikke kedelig. Mange piger er allerede i fuld gang med klatrekurser, rulleski, crossfit, fælles spisning og mange flere aktiviteter. Se hvad der sker i facebookgruppen ShredSisters og kom med til vores næste arrangement!  https://www.facebook.com/groups/ShredSisters.dk/