Om os

Om os

12002922_10206582515575012_6103491231124783929_nShredSisters er et socialt fællesskab for seriøse, eventyrlystne piger i alle aldre, som mødes om vores fælles passion: skisport.
Formålet er at skabe et bredt netværk mellem de mange seje skikvinder i Danmark, styrke deres udvikling og interesse indenfor skisporten. ShredSisters giver skinørder mulighed for at møde ligesindede lejekammerater herhjemme og få unikke skioplevelser sammen rundt omkring i verden.
Det Canadiske Freestyle team har lavet en undersøgelse, som viser, at piger og drenge lærer vidt forskelligt. Mens det for drengenes vedkommende handler om at yde en indsats, præstere og være accepteret i gruppen er det helt omvendt for pigerne. Her er det vigtigst først og fremmest at være accepteret i gruppen og føle sig tryg, derefter kan man yde en indsats og præstere.
Piger og drenge lærer altså forskelligt, og særligt i skisporten, hvor der er flest mandlige coaches og atleter, foregår det oftest på drengenes præmisser. Det er ikke lige nemt for alle, og det betyder desværre, at nogle engagerede og seje piger falder fra undervejs. Derfor har vi skabt et fælleskab med fokus på at udfordre og udvikle piger tilpasset deres lærestil, så de også tør prøve grænser af i sneen.
For at styrke fællesskabet har vi et event århjul med fokus på at få et bredere netværk inden for det kvindelige skimiljø. Det kan for eksempel være i form af en aften med skifilm og debat med deltagerne, oplæg fra Danmarks sejeste kvindelige skiprofiler,  skicamps med landets bedste kvindelige coaches indenfor teknik, park, pukler og offpist med lige dele undervisning og hyggeligt samvær. Året rundt vil der yderligere blive arrangeret forskellige former for off snow træning i en bred variation af bl.a. mountainbike, barmarkstræning, klatring, surfing m.m.
ShredSisters familien vokser hele tiden, og det samme gør idéerne og ambitionerne. Målet er at skabe et af Danmarks største communities indenfor ski, men forhåbentlig også at kunne udvide konceptet til også at omfatte snowboard, skate, surf, cykling osv. På den måde kan vi samle seje piger i både sommer- og vintersportsgrene og give dem nogle vilde oplevelser sammen.


Hvad vil vi?

Formålet med community’et er at skabe et fælleskab for sportslige kvinder, hvor de kan udvikle deres skiløb og presse sig selv samtidig med de har det sjovt og får nogle nye kvindelige legekammerater på ski.

Hygge, sjov og ballade sammen med undervisning på højt niveau danner rammen om campen. Communities er ikke en kaffe/sludre klub for forsigtige piger, der vil køre pænt på ski på blå piste og gå tidligt på aprésski. Derimod er det et community, der samler friske, aktive piger, som er parate til at tage udfordringen op og få noget mere fart, tempo og action ind i deres skiløb. Nogle er klar til at gå i krig med offpisten, springe ned fra små klipper og give den gas i puklerne, mens andre gerne vil have noget mere fart i deres skiløb i en portbane, mens de har det sjovt med deres nye som gamle veninder.