Skislibningskursus i Steep & Deep

Posted on Posted in Skier

af Simone Hjembæk Josephsen


Skisæsonen er så småt i gang, og det kribler i fødderne for at få skiene på og af sted! I torsdags d. 24. november sørgede Shredsisters for, at skiene også blev klar til at ramme sneen.

Fem piger mødte op hos Steep & Deep i Holte for at høre om slibning og voksning af ski. Frank fra Steep & Deep gav os en hurtig rundvisning i den store butik, og til sidst endte vi i værkstedet. Her viste han os den store maskine, Frank og hans folk bruger til at slibe skiene på, når de indleveres i butikken. Sagens kerne var dog, at vi skulle lære selv at vedligeholde ski.

Frank gennemgik grundigt, hvordan skiene slibes og vokses, samt fortalte om de mange forskellige muligheder inden for slibeudstyr. Vi fik alle mulighed for at prøve kræfter med både at slibe og vokse ski – og to piger gik hjem med ski, der var helt klar til pisterne med skarpe kanter og voksede såler.

Det var en lærerig aften, hvor vi alle blev klogere på vedligehold af ski, og så var der da også tid til lidt hyggesnak om vores skiplaner for den kommende sæson.

Til sidst havde Frank lovet os 25 pct. på alt udstyr til vedligehold, så der blev købt både file og voks til at prøve kunsten af derhjemme.