MTB kursus med Shredsisters maj 2017

Posted on Posted in Skier

Af Sigrid Lærke Truelsen, Foto: Diana Brälye


I maj måned har de fleste vendt snuderne hjem fra bjergene og ned i computertastaturet – for mange går der lang tid, før der kommer sne under skiene igen, så for at stille de værste abstinenser, byttede Shredsisters skiene ud med jernhest og tog i skoven!

Diana Brälye, vores dygtige instruktør, viser vejen ned over hop og rødder.

Fire aftener i maj samledes en masse shredsisters hos Davinci Cykler i Holte for at køre mountainbike – delt i to niveauer, skiftedes de to hold til at prøve kræfter med at shredde på de berømte mountainbikespor i Rude Skov.

Nogle var med for at genoplade trætte eksamenshjerner, andre manglede afveksling til triatlon-træningen – nogle havde kørt mtb i årevis, andre havde aldrig prøvet det før. Alle var lutter sved på panden og smil på læben efter to timers smadder på de fede spor!

Til at undervise og guide os rundt i skoven, havde vi Diana Brälye, der kender Rude  bedre end sin egen bukselomme. Diana kører på DMK Dame Elites hold og havde masser af tricks og sjov i ærmet, så både nybegyndere og de mere øvede ryttere blev udfordret.

Vi fik luft under hjulene og kørt en masse rødder, så teknik og mod blev sat på prøve. Et par stykker måtte ned at kysse skovbunden, men selvom vi var nogle, der tog hjem med et par knubs, var der mest af alt blod på tanden efter at køre mere!