Åre flashback

Posted on Posted in Sæson 2017/2018, Skier

Blandingen af dygtige undervisere og skiglade piger i et vinterparadis som Åre, gav nærmest en kemisk reaktion.

For andet år i træk har ShredSisters været på træningstur til Åre i det nordlige Sverige med freeride ski som omdrejningspunkt.

Opskriften for turen var simpel, men udløste masser af mod og en kæmpe energi blandt deltagerne. Ingredienserne var 3 dage, 15 piger, 2 professionelle undervisere og et tætpakket program, blandet med et snefyldt bjerg og hygge i et par træhytter.

Her er nogle flashbacks, som stadig står klart i min hukommelse fra dette års tur.

På vej op til drop-zone. Vi afholdte en lille freeridekonkurrence den sidste dag. Pigerne gav den fuld gas ned mellem træerne – trods en noget hård tur opad.

 

Camilla giver den gas ud over droppet med god højde på 😀

 

Alle på turen prøvede at tage droppet på billedet. Øvelserne med drops gjorde nogen af pigerne nervøse, men når de modigste havde taget springet, så var der ingen undskyldning for ikke også at gøre det. Det var Jesper Jouglas, der er professionel skiinstruktør fra Den Danske Skiskole og Johan Duus, som har en baggrund i freestyle skimiljøet og har været på podiet til freeride DM, der stod for undervisningen i år. Derfor var fart, nedaflastning og drops de primære fokuspunkter i undervisningen.

 

 

Om aftenen var der, videoanalyse, offpiste teori og bipperøvelser, men der var også tid til fest og hygge i både sofa og sauna. Én aften var der tour d’chambre, hvor hver hytte har planlagt et tema hjemmefra. Her er det kineserhytten der er klar til at få gæster.

Sneen var opkørt og hård af den nordsvenske kulde, men udsigten fra toppen var ufattelig smuk. #ensærligmorgen

Det var svært at holde hænderne nede!

Vi ses igen til vinter Åre.

Vil du med til Åre i uge 5 i 2018, så tilmelder du sig via dette link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczXtTmyZ9dbuj5gseDm3p8zhyUn-BsVDlWYGLDdJ1yvxTrLw/viewform?c=0&w=1