Sæsonafslutningsfest og Season Edit konkurrence 2017

Posted on Posted in Skier

Af Sigrid Lærke Truelsen, Foto: Louise Forde


Omkring bordene på Heidi’s Bier Bar faldt snakken hurtigt på sæsonens strabadser og planerne for næste vinter. Skiene er pakket væk for nu og endnu en fed sæson er overstået - det fejrede Shredsisters med season edit konkurrence og et brag af en fest!

Aftenen blev skudt i gang med generalforsamling, inden det gik løs med konkurrencen, hvor der var vilde præmier på højkant. Det kriblede i benene, da vi fik lov til at genleve hinandens skieventyr, og der kom hurtigt fadøl flankeret af Jägermeister på bordet.

Der var indsendt fede edits fra shredsisters på langrend, på afterski, i Japow og i parken - og det var en fest at samles om noget, vi alle er så glade for.

En stor tak skal lyde til den benhårde, men retfærdige dommer Johan Duus, der med sit trænede øje for detalje og podieplaceringer fra freestyle og freeride DM i rygsækken, bedømte aftenens konkurrence.

Aftenens priser for bedste video gik til:
1. pladsen Juliane Gerd Hansen og Louise Forde
2. pladsen: Rikke Olsen
3. pladsen: Isabella Tvede

Publikumsprisen vandt Clara Schartau med sit edit fra Norge og prisen for årets foto løb Isabella Tvede med.

Tillykke til årets vindere og tusind tak for de mange fede bidrag til konkurrencen - tjek vindernes og resten af de svedige film ud her

Kæmpestort tak til vores sponsorer Kari Traa, Ski & Fritid, Steep & Deep, NEFF og Dragon for de flotte præmier!

Til årets generalforsamling fik vi valgt en ny bestyrelse, der nu består af Trine DJ, Rikke Olsen, Juliane Gerd Hansen, Marie Tvarnø og Katrine Møller Jensen, samt Simone Josephsen og Louise Forde som suppleanter.

Tusind tak for en kæmpe indsats, hårdt arbejde og ikke mindst god energi det sidste halvandet år til Emilie Kærn, Emma Kylvåg og Louise Lund, der har valgt at træde ud af bestyrelsen.

Det har været et spændende år for Shredsisters, der stadigt vokser og har masser af spændende ting på tegnebrættet.

Hold øje med facebookgruppen Shredsisters og her på siden – der bliver brygget på alt fra klatresikringskursus til volleyballturneringer.

Shredsisters er et fællesskab, hvor vi alle kan byde ind og hvis du vil lave noget fedt i løbet af sommeren, om det er Friday Night Skate, fællesspisning eller en tur i vandet, skal du endelig ikke tøve med at skrive ud i gruppen og hive nogle shredsisters med!