Event i samarbejde med Nautic Surf & Ski og Kari Traa

Posted on Posted in Uncategorized

Af Trine Dalberg Jørgensen


I Tirsdags d. 17 november, afholdte vi vores Shredsisters novemberevent, i samarbejde med Nautic Surf og ski, på blegdamsvej. Den store ski butik holdte 4 timer længere åbent, kun for Shredsisters, og tiden blev udnyttet i fulde drag med foredrag, oplæg og konkurrencer spækket med præmier. Drikkevare samt snacks og hjemmelavede kager blev nydt af de cirka 50 glade ski kvinder som troppede op og deltog på aftenen.

Founder af Shredsisters; Katrine Møller Jensen, Vindere af dagens konkurrence og Repræsentant fra Kari Traa
Founder af Shredsisters; Katrine Møller Jensen, Vindere af dagens konkurrence og Repræsentant fra Kari Traa

Vores nye hovedsponsor Kari Traa var gavmilde med goodiebags til alle deltagerne. Stemningen var i top og timerne gik hurtigt.

Aften startede med en kort velkomst af Trine DJ, som er medstifter af Shredsisters, hvorefter vi havde fint besøg af Sophie Fjellvang Sølling, der er dansk eliteskiløber med 16 års erfaring.

Tidligere eliteskiløber og Uddanner: Sophie Fjellvang Sølling og Founder af Shredsisters, Katrine Møller Jensen.
Eliteskiløber og uddanner, Sophie Fjellvang Sølling og Founder af Shredsisters, Katrine Møller Jensen.

Sophie holdte en times oplæg om hendes opstart og karriere forløb, vha. en powerpoint med billeder fra “de gode gamle dage”, samt satte sociale og grænseoverskridende lege igang, hvor 100 hænder blev flettet i en rundkreds!

Første konkurrence blev herefter sat i gang. Da vi er en social og aktiv gruppe, tillod vi os at ligge 50 mennesker ned på gulvet og konkurrerer i PLANKEN.

Der var to par Oakley goggles på højkant og folk gav sig til det yderste. Vinderen af den længste tid blev kåret efter 8 minutter i hardcore planke, samt vinderen for den mest kreative stilling.

Tillykke til vores to stærke Shredsisters medlemmer.

s2
Repræsentant fra Kari Traa: Ida.

Herefter tog Ida fra Kari Traa over, med et kort oplæg om Kari Traas base-layer, som er deres unikke merino uld skiundertøj. Meget kan lyde som smarte salgstricks, men alle os fra Shredsisters (og alle andre som har prøvet deres ski undertøj) er ellevilde med det, og kan klart stå inde for de ting Ida sagde og opfordrede folk til at prøve, så oveni hatten var der 20 % på alt Kari Traa ski undertøj.

Derefter havde vi en Instagram konkurrence, hvor folk skulle oploade et billede eller video fra aftenen, med hashtag #shredsistersdk # karitraa # Nauticsurfogski. Der kom mange sjove festlige inslag, specielt fra Planke-konkurrencen, tjek dem ud via hashtagsne. Vi trak lod om 2 vindere, som vandt en præmie fra Kari Traa til en værdi af 1500 kr.

Vinder af Instagram-konkurrencen: Cirkeline Holm-Nielsen
Vinder af Instagram-konkurrencen: Cirkeline Holm-Nielsen

ENDELIG blev det herefter tid til at starte salget i butikken op, med 20 % på alle vare.

Tak for en super dejlig i aften, med et enormt flot fremmøde. Det er fedt at i støtter op om eventsne!

Vores December-event bliver lørdag d. 5 december. Sæt kryds i kalenderen og hold øje med begivenheden på facebook som meget snart kommer! Vi skal til D.A.F.F. (DANISH ADVENTURE FILM FESTIVAL). Der bliver igen holdt et oplæg, der kommer en konkurrence med præmier fra Kari Traa, og så skal vi ind og se en MEGASEJ skifilm sammen.

Vi ses! 🙂